jorå

jag ska till åre med ug, du med !

men stiligt

var med klassen i tavelsjö och upp på tavelsjöberget idag och igår. Min väska vägde ca (få se nu..) 100 kg, ungefär oc vi skulle gå i typ timmar. men efter en stund stannade vi på ett ställe för att klättra bergsklättring, ´hur kul som helst ! Sen fortsatte vi efter lunchen och gick låååånnngggt innan vi kom dit där vi skulle tälta, klippor och mossa vad det som fanns att erbjudas. lyxlyx youknow. Sen var vi och firade ner oss för en sluttning, fan va kuuul !: D hähä, sen badade jag, fia och eeey på kvällen.... ;)

steeek

Najs väder vill jag lova, Jag och äpple var och badade i älven vid maxi, gick ut på dom där sakerna man sätter båtarna i mellan. Hahah,  Men slog i benet i en,. ajajaj :)


regn, vattenpölar och...regn

regnar förfullt här nu. jaja, ska iväg till en stuga snart, och lär väl ha än mindre att göra där. Typ ur sivilisation. Men Lovisa kmr ju,så då blir det säker bra  !:)
igår försökte jag och fia baka maränger, för det kunde ju fia sa hon, elr hur, men icket, allt blev en endå sörja som vi sen slängde och ist cyklade och köpte en chipspåse och hyrde filmen, He's the girl elr vad den hette, haha, exakt som freaky friday, !

sommarn är typ slut...

Bli medlem och vinn gratis smink ! :)
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=6438

lwlwlwlw

lw igår, så kung ! Hade nästan ingen röst kvar, och jag och klara skrev för säkert halva publiken. Och han så oss .... !
LARS WINNERBÄCK !

RSS 2.0