yughijö

hejdå

uohi

igår tog jag och johanna förta doppet : D inte så kallt som jag trodde det skulle vara, men kallt endå;)image149
Idag har jag bara gjort läxor och sånt shit.




asså åh, jag blir så jävla less på allt nu

kulturnatta ! ^^

Asså kulturnatta var fett najs, gick med klara, parva, felicia, elin, sofia k, barni, sofia b, diana, emil, anton, alex, marcus jakob. sen trädffade man ju folk hela tin ;d as kul. Thomas di Leva fårlajf, jag och sofia kom nästan längst fram och "sjöng" med i, vi har baarraa varaandraaa. allafall skojj ! : D
   


Vi är alla löv på samma träd
Del i det som sker
Det finns en plats dit alla vill färdas
Det bor ett möte i vårt hopp

blondiii

nu har jag och klara blonderat ;d  hähä, fick typ panik i början ;p
men nvi är fett snygga nu. det tkr patrik(L)(L)(L)(L) elr hur ?
Sen var vi på maxi tidigare, och snart äre loov ! :D
puss♥

hemskt;/

 

image141 
Marlie Casseus, 14, hade en nästan åtta kilo tung tumör i ansiktet. På bilden till vänster är hon fem år gammal, och hade ingen tumör alls.

asså åh, fan va hemskt !;/

Marlie Casseus, 14, hade en nästan åtta kilo tung tumör i ansiktet.
I går började vägen mot hennes nya liv. Läkarna jobbade i 16 timmar med att befria henne från svulsten.
På torsdagsmorgonen var hennes läge kritiskt men stabilt.

http://www.expressen.se/1.288858

kbknsa

Sitter är med klara, mamma har kommit hem från usa och här är sakerna jag fick  Converse,  Telescopic mascara  <-- mitt, klaras--> hähä, ddom var goda  fett najs asså ;d
Sen var jag ju och shoppade igår också ;d men gjorde fynd också ;d  Fundation, 145 kr på Kicks.  Solglasögon, 54 kr, men 50%. På H&M  Lösnaglar, 30 kr, men 50 %. H&M,  Bh, 98kr på H&M, genomskinliga axelband 40kr på H&M,  Munspray, 40 kr på apoteket.


and i hope you like your pictures facing down as even, broken hearts may have their doubts

det är jättesvårt att skiriva för jag ha lösnaglar på ena haden, nöjde mig med en för kmr inte kunna skriva imorn annars ;) fia är envis och ljuger om att hon inte hittar sladden till hennes mobil, så några bilder blir det inte än.
hare ! ♥

and you dropped the note and we changed key
you changed yourself and i changed me
i really didn't see us singing through this
then you screamed the bridge

;];];]

Skulle igentligen vänta med att blogga tills fia loggar in och skickar bilderna på det jag köpt idag, men skriver nytt sen. Idag var iaf jag och fia och shoppadelöööös på strömpilen för att vi är coooola. lägger in bilderna sen på vad jag köpte, men jag köpte iaf en fundation, solglasögon, örhöngen, bh, genomskinliga axelband, sminkborttagning, lösnaglar och munspray ;) men lägger somsagt in bilderna senare ;d
 har du gjort idag då ? :)

miriam says:

varenda gång jag runkar, tänker jag på

miriam says:

mens

Johanna says:

HAHAHAA'

miriam says:

:]

Johanna says:

miriam,jag tycker det är fint att du tänder på mens :]

miriam says:

hähä, specielt ditt mens :]

Johanna says:

ofc :]

miriam says:

:]

Know I can't be the only one, I bet its hearts all over the world tonight

Idag for jag, sofia och reb till mig och åt morotskaka, mår fortfarande illa xd
Sen dansade vi på studsmattan, gah.
Och jag och sofia har iaf varit hurtiga idag ;d Joggade 2.2 och gick 2.2 ;d inte så långt men endå långt, för oss ;p
image127
Vi funderar på att köpa den här kameran
Kameran fanns också i svart och silver, tycker det här var snyggaste, vilken tror du skulle vara snyggast ? Behöver alla tips jag kan få !
det lutade nämligen mellan system och kompakt kamera, för jag vill gärna lära mig med med fotning och så, men en systemkamera är som så klumpig, därfär ar jag tagit mitt förnuft till fånga som det kallas och besstämde mig för en kompakt.
och igen är ser så lite battrier så hinner inte skriva mer innan datorn lägger av ;d


And you mean to me
What I mean to you
And together baby
There is nothin we won't do
Cuz if I got you
I don't need money
I don't need cars
Girl you're my all

dina ögon kan krossa min värld, som stenar mot glas

jag och fia var först ute och joggade, sen bastade vi och så, hårinpakning och sånt, sen vare gossip girl, och sen dh, omg, vad kmr hända i dh, vad tror du ?


And history books forgot about us and the bible didn't mention us

jag har nyss bakat både morotskaka och kladdkaka, hähä, men morotskakan kmr inte bli klar förns om länge men kladdkakan blev just klar ! ^^
Idag ska jag och pappa iaf och fixa id och bank kort ^^ sen ska jag och fia ut och jogga och sen basta och så ! :)

Oh, we couldn't bring the columns down
Yeah we couldn't destroy a single one
And history books forgot about us
And the bible didn't mention us, not even once

abooow

hinner bara skirva snabbt nu för det är jäätttteeelite battri kvar på datorn, idag var jag iaf först med felicia och rebecka, vi bakade marräng men det blev inte så lyckat. sen for reb hem och jag och felicia chiiillaadde, sen for felicia hem och fia kom vi for till rebecka och sen gick vi och fotade mig, bilder kmr kanske senare men inte just nu. Sen har vi flluuummat, jag var uppe på hennes tak för jak er mådig :}

Som ett tomt svart hav

När jag vaknade imorse så satte jag igång att fortsätta läsa boken "Hur kär får man bli?" av katarina won bredow för andra gången  hennes andra böcker är också jättabra, bl.a "syskonkärlek" och "expert på att rodna". Hon skriver verkligen jättebra tonårsböcker !
Tänkte också klämma in en "Vem bär bäst"
image126
Mischa eller Paris ?

hej kanin, he-he-hej kanin, jag ska cutta er på era raskheter

Sitter och dricker blåbärsmilkshake och kollar på ngt program på 4:an. Idag var jag först med sanna och danni, vi gick först till en plan dit det kom ngra äckliga killar xd vi höll på att grava sönder ;p sen gick vi till östras ug, där var det tårtbakartävling men jag och sanna bara satt, ;p sen var vi ute och gick med en till tjej som jag inte vet vad hon heter. for hem vid halv 10 och ja, resten vet nu ju, gjorde milkshake och så vidare ;)


hiss eller diss ?

image124
NICOLE RICHIE
Nya mamma kvällen ute på en fest för Stella McCartney i en enkel vit klänning och en kort svart designjacka
själv tycker jag inte alls det var någor fel med det här. faktiskt snyggt enligt mig

I know a girl, she puts the color inside of my world

Idag på ridningen red vi ut, hade casper och var helt slut i både armarna och benen efteråt. men det var supersuper kul ! :)
kommentera gärna vad ni tkr om den nya designen, och allt annat också ! ^^

Oh, you see that skin?
It's the same she's been standing in
Since the day she saw him walking away
Now she's left
Cleaning up the mess he made

But nothings greater, than the rush that comes with your embrace

Lägg märka till min nya design som jag vann av www.pidaa.blogg.se :) tyckte faktiskt om den riktigt mkt !
Sista dansen idag, vet inte om jag ska fortsätta på balettakaemin utan byta till umeådansskola, får väl se hur det blir. Efter dansen for jag iaf till äpple. dit kom också fia, felicia, johanna e, rebecka. Jag duschade och så hos äpple och lånade kläder av henne. hähä=] Sen har vi haft jättemysigt hela kvällen men jag är så trött nu att jag inte orkar skriva om det ! jag är bara så sorry.
Vädret är knäppt, jag vill bara ha sol och bad nu !



Trying hard not to hear
But they talk so loud
Their piercing sounds fill my ears
Try to fill me with doubt
Yet I know that the goal
Is to keep me from falling

you will be the blue team

Idag for jag, fia, sofia, och barni till universitetsbiblioteket. sklle igentligen inte låna några böcker men det blev fem endå. 2 olika gossip girl och 3 olika edies ;) sen satte vi oss och åt glass i fiket :)
sen cyklade jag till äpple. vi sminkade sönder oss och sen for vi till maxi oxh köpte cheasboals ( (A) ) som vi åt vid älven, men slängde typ hälften i älven och till fiskmåsarna =]
sen for vi hem till mig och drack varm choklad och var osociala

diisssnnneeeyyyy

idag var jag, fia och emelie på elevskyddsombudsmöte på hamnis, ja.... sen var det en kort skoldag. sen for jag och sofia till stan, on köpte ett par skor, och sen vare teater och avslutning, vi såg på vår senaste uppvisning å film och år popcorn och sånt =] kom just hem, och snart ska jag och fia ut och jogga ! :)

the worlds most amazing videos

sitter och kollar på "the worlds most amazing videos" det är fett bra ! det är tåkigt att vara sjuk. ville ju ut och jogga elr ngt idag ;/ imorn är det elevskyddsombudsmöte på hamnis, och kmr börja typ en timme tidigare bara därför, gah. och imorn är det teateravslutning också;/

its an endless summer

har inte bloggat på vääldrigt länge nu för har inte haft en fungerande dator;/ men nu ska jag väl skriva om vad som har hänt sen dess. I fredags gick jag och sofia lite tidigare från NO:n för att vi skulle cykla till stan. Vi skulle ha genrep till teaterföreställningen Hela vägen dit var det as bra väder och just när vi kom innanför dörren till hjallarhornet började det spöregna xd genrepet gick bra men jag skulle ha en yberful "klänning" xd När jag kom hem for jag och barni ut och joggade, sen vare ug. det var massa igelkottar överallt ;o Sen på lördagen for jag och reb till tavelsjö till ett islandshästställe. Sen for jag hem och duschade och så sen for jag till stan. var där med sofia, barni, fanny och fia. köpte ett par brun-vit randiga ballerinaskor på hm för 98:- sen gick barni och fia och jag, sofia och fanny satte oss på NK och fikade, dom delade på två tårtbitar och jag köpte en marräng (a) vi satt där ett tag och sen tog vi massa bilder i hjärtat :)   Sen vare föreställning, det gick bra men jag gjorde nog mest tabbar av alla i min grupp xd Sen när allt var slut och jag var hemma for jag, barni, felicia och sofia och "grillade" , fast vi fick inte upp ngn eld. men vi åt kyckling och potatissallad ist ;p sen flummade vi sönder hos sofia  ^^ på söndagen vare en till uppvisning , efter den gick jag, sofia, klara och gabbi och kollade på fler uppvisningar(vi fick ju gå gratis) Mellan pläserna var vi på åhlens och.. ja... ^^ sen hade vi gäster men jag och fia for ut och joggade sen åt vi paj och marränger (a)  se har jag också vunnit en ny bloggdesign som du nog snart lär märka^^ Sen igår, måndag, gick först jag, sofia och felicia till maxi och köpte 3 st ben&jerry's hähä=]  men vid fem var felicia tvungen att fara så jag for till sofia en liten stund men sen for jag hem och då bestämde jag, felicia och fia oss för att gratta äpple, så jag lurade äpple att bara jag skulle vara med henne. och då for vi(jag, felicia och fia) och handlande vindruvor, jorgubbar, glass, partyhattar, serpentiner och spraksaker;p sen överraskade vi henne och så :) det var mys. kmr nog bilder sen ^^ hahaha, bilderna =] Och idag är jag hemma och är slukling, fryser as mkt och hade ont i huvuder i morse;/

summer glow !

Idag cyklade jag och sofia till stan och hem. det var as varmt, det äääär as varmt !
jag har kommit på att photoshop är kul:D jag ska lära mig göra snygga headers(;
ska ut och jogga snart med barni, sen et jag inte vad som händer ikv. ring mig ?


when summer is in the air, love is in the air.

Idag gjorde jag prov i matte, algebra och ekvationer, gick ganska bra tror jag, men får väl kompletera sen ! :)
Jag har lärt mig mer om photoshop nu iaf. mwahah : D
har bara slappat framför hotoshop idag, måste satsa på franskan nu  ! jaja,
hare ! ♥

im so sorry that i made a so big deal on the ring

Jag sitter och försöker mig på photoshop, det ¨går inte så bra, men jag har skaffat en testblogg att testa på, www.miriaams.blogg.se hahah, skratta inte !
Idag vare teater och det kom upp att jag INTE skulle vara carolina gynning, både bra och dåligt, och snart äre uppvisning också.

love and married

Här är ngra av sakerna jag köpte förra vecka !
 Bikiniöverdel från Stadium, 99kr
 Masterpiece mascara från Åhlens, 150kr
 Dipliner från H&M, 49kr (dock inte den på bilden)
 Två eyeliner, en svart och en vit från H&M, 19kr/st (dock inte dom på bilden)

that´s nice !

Om du har sett över 55 st. serier är du en serienörd.

[X] Gilmore Girls
[X] Grey's Anatomy
[X] Prison Break
[X] Desperate Housewives
[X] OC
[X]One Three Hill
[X] Vänner
[X] Förhäxad
[  ] 24
[X] Simpsons
[X] Scrubs
[X] CSI
[X]CSI Miami
[  ] CSI New York
[  ] Jordan Rättsläkare
[X] Joey
[  ] Bones
[  ] Dawson's Creek
[X] Heroes
[  ] House
[  ] Brothers and sisters
[X] Sex and the City
[  ] Navy CIS
[  ] Lost
[X] My name is Earl
[X] Ugly Betty
[X] Smallville
[  ] Southpark
[  ] Stargate Atlantis
[X] The 4400
[  ] The Office
[X] Two and a half men
[  ]Spin City
[  ] Cold Case
[  ] Criminal Minds
[  ] Baywatch
[  ] Lilla huset på prärien
[  ] Dallas
[  ] Shark
[  ] Tredje klotet från solen
[  ] Law and order
[X] Våra bästa år
[X] Våra värsta år (kollar på det nu ;p)
[X] Sabrina - Tonårshäxan
[X] Ett geni i familjen
[X] Alla älskar Raymond
[  ] Ghost Whisperer
[  ] 8 simple rules
[X] Svensson Svensson
[  ] Lizzie McGuire
[  ] Sunset Beach
[  ] Magnum
[  ] VIP
[  ] Stacked
[  ] Myggan
[  ] Vita huset
[  ] Advokaterna
[  ] Ally McBeal
[X] Las Vegas
[  ] Xena
[  ] Entourage
[X] Cityakuten
[  ] Will&Grace
[X] Beverly Hills
[X] Sjunde himlen
[  ] Dharma&Greg
[  ] Fresh Prince in Bel Air
[  ] Skilda Världar
[X] Nanny
[  ] Tre Kronor
[  ] L-word
[  ] Vita Lögner
[X] Andra Avenyn
[  ] Rederiet
[  ] Hem till gården
[X] How I met your mother
[X] That 70's Show
[  ] Alias
[X] Seinfield
[  ] Glamour
[  ] Huset fullt
[  ] Hjälp
[  ] Mitt liv som död
[  ] The Shield
[X] Close to home

Jag fick 36 om jag räknade rätt :) Inte serienörd den här gången ;)

MOLLY VS. FERGIE


image112
< Molly  eller  Fergie >
Vem tycker ni bär klänninen bäst ? :)

Själv tycker jag Fergie, fast hon ser ganska blek ut ^^

You're the one that i want, oh, oh, oh yea.

Gick hem från skolan, kände mig inge bra. men bättra nu iaf. :)
Kolla på clark kent på tv. haha, suger !
Vet inte vad som händer ikv, om ngt. det beror på hur jag känner mig, kanske jogga, men somsagt, vi får väl se. Vi ska ju ha BIP-test på skolan snart. Men jag borde satsa på läxa idag. men glömde de flesta böckerna^^



If you're filled with affection
You're too shy to convey
Meditate in my direction
Feel your way

For where there is one room, you'll always find another

hahah, det är "my name is earl" cops på tv, gaha ;p
Var iaf ute och joggade med fia tidigare. Det går mkt mkt bättre för mig nu, det går faktiskt bra ! :) Fia kan inte vara seriös, fast hon tror det xd
Ngn som vill gå på stan imorn ? ska köpa en jacka. har ngn nått förslag på en ? :)
Åh, snart är det sommarlov. Då blire uthyrning på stall med sanna:D sen terrängkurs och sen stockholm med fialotta. ska shoppa sönder där ! :DD:D:D

I remember when i lost my smile

Sitter och väntar på bärhä. idag var jag med sofia, felicia och bärhä. vi var på ålidhemsbiblioteket (nerds), lånade "hur kär får man bli" har redan läsen den men ska läsa om den, den är så sjukt bra, du måste läsa den ! sen lånade jag också "bakom ridån" men den har jag inte läst. sen "spelade" vi basket som bärhä peppat dagen ut. Nu kmr nog bärhä när som hälst. sen ikv ska jag och fia ut och jogga :)

in your head, in your head, in your heaad

Sitter och kollar på "i sanningens ögonblick". det är leskigt.
Idag var jag med lovisa i stallet. hon tävlade dressyr med Leoni:)
Kom hem och efter middan var jag med fia, alicia och emelie. hähä. vi var kung på att vara säckar ;)
Jobbigt att "lovet" är slut nu, men snart är det sommarlov ! : D ppeppppar !
http://www.time55.com/sv/nedrakning/?y=2008&m=jun&d=10&h=11&mi=30&t=SKOLAVSLUTNING-t55-t55-1t2t5&yn=elleen&c=bu&mc=2    
är därimot inte säker på att ddet är det datumet..
hejs♥

When I jerk away from holding hands with you
I know these habits hurt important parts of you
Remember when I was sweet and unexplainable
Nothing like this person, unlovable

Waiting on the world to change

Nyss satt jag i hängmattan med en milkshake och en bok riktigt najs faktiskt, men sen blev det för kallt så fick lov att gå in.
Dagen började iaf med ridning, red camaro och det var hoppning. fast hade häldre ridit ut och hoppat. Sen var jag och fialotta och "åkte" skateboard. mwehheh. image111
Och nu väntar ja på lovisa. :)
sjukt härligaste sommardagen idag. åhhhhh !

It's not that we don't care
We just know that the part ain't fair
So we keep waiting (waiting)
Waiting on the world to change

Nu är du bara ett stort svart hål

Åh, jag är så trött, snälla kommenera något ! Då blir jag glad :)
Äpple sov somsagt hos mig, sen idag cyklade jag, äpple och fia till stan, köpte typ inget, två eyeliner, men inget annars med det var najs ! Sen vare dans. dä ä najs ! :)
Ikv har jag sen varit med ngra kompisar, men orkar inte skriva just nu, vill bara sooova !
gonatt♥

Nu är du bara ett stort svart hål

Åh, jag är så trött, snälla kommenera något ! Då blir jag glad :)
Äpple sov somsagt hos mig, sen idag cyklade jag, äpple och fia till stan, köpte typ inget, två eyeliner, men inget annars med det var najs ! Sen vare dans. dä ä najs ! :)
Ikv har jag sen varit med ngra kompisar, men orkar inte skriva just nu, vill bara sooova !
gonatt♥

vi gör det hela dan, varje dag

asså jag har inte bloggat för jag har väntat på att jag ska gå in på mammas dator för bilderna är där, men jag skiter i det och tar in bilderna senare.
Igår vare iaf valborg, jag och klara ägde hela valborg ! Vi var båda på carlslids brasa och på chs, när vi var på ch var vi med elin, sofia, diana, sofia b , äppple, felicia, fia och rebecka, vi var i kyrkan rätt mkt. När ja och klara kom hem var vi typ helt slut och gick och la oss näästan direkt. Sen idag var jag med henne tills middan. Sen for jag och äpple till stallet för att kolla en sak, sen for vi hem och nu sitter vi här hemms hos mig. hon ska sova här. är inte på bästa humöret idag kanske, förlåt 'äpppple


Jag har så svårt att veta om jag ens betyder nåt för Dig
Du spelar nåt slags spel
Och det kan så lätt bli mitt fel
när Du ser på "lilla mig"
Och en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej

RSS 2.0