he looks like a gentlemen, like you imagine him

asså det går inte att ladda upp bilder för mig på bloggen. när jag vält bild och klickat på "ladda upp bild" blir fälten helt tomma. ngn som vet vad det beror på ? det stör mig sjukt
steg iaf just upp från badet, och sitter nu med en ansiktsmask:) känns fräscht med tanke på att jag hade en hårinpackning i badet.
ikv ska jag nog ut med sofia. får se vad som händer:)


if only we could go

Kom hem från stan för ett tag sen, mina äslklingssolglasögon från hm fick följa med hem + ett vanligt långt ljusrosa baslinne från gina, suum.

Ikv blire väl kompisar och ska ut, måste ut, så jävla skönt med loooov !


over the edge

vikroria fick sin prins och dom levde lyckliga i alla sina dagar... hela sverige är på hödvarv över förlovningen, det endå som går på tv OCH radio. har sanna mellannamn som viktoria (heter viktoria i mellannamn, logiskt) så hon var därför min "idol" när jag var yngre. nog om det.
hade klädsim idag med klassen, kul faktiskt. min tröja blev en decimeter längre när den vart blöt.
sen var jag hos äpple och bakade chokladbollar, höhö. for sedan för att hämta min mobil som kommit tillbaka från lagningen(trodde jag) men istället fick jag en ny mobil, funkar väl, förutom att den ser ut som en eilien. men den är endå bra.
sen kom äpple till mig och åt semlor, och försökte plugga:)

men hon har sminkat sig så mycket att hon inte syns till

Steg just upp ur ennu ett till bad, men den här gången med äpple:) Innan det var vi ute med hennes vovve, och med reb och hennes vovve. :)
Mitt hår är still orange, men tycker jag varit duktig som låtit det vara det och inte blekt. vill inte slita på mitt hår mer än det behövs, så ska vänta till spanien innan jag bleker för att se hur mkt det bleks där. Men sen ska jag nog försöka få tillbaka min vanliga hålfärg, när jag ids.
smörjde just in mig med en favorit:  
Behöver vekligen en sån fräsch och uppfriskande doft nu när allt är som gråast ute.

bra att veta:)

Ryan Adams och Bryan Adams fyller år samma dag.

En giraff springer i 57 km/h.

Gula sidorna finns numera på internet.

Varje år dör cirka 7 personer genom att bli spetsade på vassa föremål i diskmaskinen.

Det finns inga svartvita kor med vita öron.

Kalle Anka blev banlyst i Finland för att han inte har på sig byxor.

sniglar kan sova i 3 år

hahanden ner i väskan snabbt

Sitter här med ett glas jordgubbssaft, det är lett godast att dricka med en sked ! yuum
skulle äta på stan med ngra för att bränna lite resturangchansen så man inte köpt dom helt i onödan, men det blev på eurasia ist;) men det var najs de med:) fyra små rätter, mums! Sen blev de wayns, haha smala.
vill ha jenastights nununu ! Får se hur det blir, det är ju inte billigt för tights, men om man använder dom så är det väl värt.

och springer bort till indonesien

Lilltaggen på sommarn nurå. jag orkar inte kallt och grått längre. vill ha sommar nu. Men jag får ju lite försommar när jag far till spanien 11 mars:)

gud vad det är krongligt med photoshop. jag blir så less när det inte vill funka.
Idag hade vi iaf loppis för att samla in pengar till klasskassan, elr rättaresagt så hyrde vi ut bord till andra som fick ha loppis och vi fick pengarna för borden. Sen sålde vi fika och så. fasr jag hade sista passet och behövde inte komma sit förns vid tre, soooft:)
Nu ska jag snart ut och äta med bästaste människorna. :)
Man fattar inte hur mycket vissa betyder. man tar det för givet och fattar det inte förns man förlorar dom.
puss♥

frågan är ju.

om jag ska ta mig tid att blogga. Det här inlägget skrivs efter en viss pushning av mig käääääära kompis fialotta. haha. fialottttta.
jaja, for ner till stan med fia innan dansen men köpte inget, är dock kär i jeanstights. provade två par idag. Ett par från MQ och ett par från gina.<3<3 Får ta och köpa ngra när jag blir rikare. Senare for jag, fia och sofia och stekte. Inte bra. Men nu blire utomlands snart. taggar satan. 7 skoldagar kvar, sen äre sportlov, och sen har jag prao:D
Kvällen slutade iaf framför "säg att du älsakr mig" med en påse popcorn, nötmix och cola:)

Filmen är lätt sevärd. förutom att skådespelare vad sämst i huvet

...

jag funderar på att börja med bloggandet igen. Det var som en befrielse att få blogga men man blev som låst till det. i will se.

älsklingsklara♥

njzdgv

kissie är galen!;o
http://kissies.se/2009/february/nu-har-jag-en-tavling-igen-for-er-intresserad.html

RSS 2.0